VerzekeringsadviseurVerzekering ervaringenANWB Autoverzekering
autoverzekering

ANWB Autoverzekering

Algemene cijfer van ANWB is een 5.2 (van de 10)
Autoverzekering van ANWB krijgt een 5.2 (van de 10)

Deze gemiddelde beoordeling is berekend met de 10 onderstaande ANWB recensies waarin andere consumenten hun ervaring met een autoverzekering bij ANWB hebben geschreven. Het algemene cijfer is gebaseerd op alle reviews over ANWB.

De beste autoverzekeringen van 2014 zijn bekend!

ANWB autoverzekering ervaringen en recensies

2.5ANWB autoverzekering
Beoordeeld op 09/08/2013 door Jan-Jaap

Wegens verkoop van mijn auto (een old-timer - 2cv) heb ik de WA-verzekering bij de ANWB in juli opgezegd. De jaarpremie was betaald t/m november.
Na ruim 14 dagen kreeg ik bericht dat ik €16,82 premie terug kon krijgen onder aftrek van .........€16,82 administratiekosten!!!!
In een soortgelijke situatie die ik voor een familielid bij Ditzo heb afgewikkeld kreeg hij binnen een week de hele restitutie uitgekeerd zónder administratiekosten.
Voor mij nooit weer een ANWB-verzekering!

1ANWB autoverzekering
Beoordeeld op 05/11/2009 door Marc

Bij het schorsen van mijn auto had een van de callcentermedewerkers van de ANWB een fout gemaakt, wat het begin was van een lange lijdensweg.
Een maand later kreeg ik weer een factuur voor verlening van mijn verzekering en een nieuwe groene kaart. Allemaal terwijl mijn auto gewoon geschorst was.
Ik bellen met ANWB, waarbij mij werd verteld dat ik die rekening niet hoefde te betalen. Een dag later werd het dan toch afgeschreven van mijn rekening, waarop ik het weer gestoneerd had, volgens afspraak.
Toen kreeg ik een aanmaning, en ik weer bellen. Werd me verteld dat ik toch moest betalen. Dat ik een naam wist te zeggen wie had aangegeven dat ik dat niet hoefde, maakte niets uit.
Ik zou uiteindelijk 2 teruggavens krijgen werd mij verteld. Een direct, en een bij opzeggen.
Een maand later werd er WEER geld afgeschreven. Ik zou weer andere teruggaves krijgen, maar tot op de dag van vandaag niets.
Ondertussen heb ik al mijn verzekeringen bij de ANWB opgezegd en wil ik er niets meer mee te maken hebben.
De callcentermedewerkes spreken elkaar tegen en zijn niet behulpzaam. Steeds schrijf ik op met wie ik spreek en over wat, maar daar hechten ze geen waarde aan.

Meer ervaringen met een ANWB
beste PechhulpBereken jouw premie
1.5ANWB Pechhulp ervaring

Na mij nu , na 4 gesprekken met de ANWB en een totale wachtijd aan de telefoon van ca. 100 minuten bekend is geworden, en hetgeen naar mijn besch ... Lees meer

G.M. | 04-03-2014
beste ReisverzekeringBereken jouw premie
0.5ANWB Reisverzekering ervaring

Nooit zal ik nog een reisverzekering nemen van de ANWB Wat hebben ze me in de kou laten staan! Ik ga verzekerd van een doorlopende verzekering na ... Lees meer

Michel | 09-02-2014
Meer ANWB ervaringen
Meer ervaringen met een autoverzekering
DitzoBereken jouw premie
4Ditzo Autoverzekering ervaring

DOE HET NIET! Geprobeerd om een autoverzekering bij Ditzo af te sluiten. Hele formulier ingevuld, en toen kwam op het scherm de melding dat de aa ... Lees meer

Van | 08-04-2014
AllsecurAllsecur
0.5Allsecur Autoverzekering ervaring

Slecht! Wanneer je schades hebt gehad welke werden veroorzaakt door een ander, weigert Allsecur je gewoon. Zij tellen deze schades mee! Zelfs al ... Lees meer

Bosma | 02-04-2014
Centraal Beheer AchmeaBereken jouw premie
0.5Centraal Beheer Achmea Autoverzekering ervaring

Ik had per 1 januari a.s. de autoverzekering opgezegd, helaas 3 weken ervoor wordt mijn auto totall loss gereden.. gelukkig niet mijn fout maar m ... Lees meer

Kitty | 21-12-2013
INGING
0.5ING Autoverzekering ervaring

Ervaringen met ING zijn slecht. Nadat ik, doordat mijn opzegging één dag te laat binnenkwam, een heel jaar lang premie moest betalen voor een i ... Lees meer

Hendrik | 17-12-2013
Meer ervaringen met een autoverzekering